Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

02/10 VERBALE PUPILLER FORSMAG #1

præsentation af projektetPosted by Mathias Kokholm 02 Oct, 2009 07:42

KuffertReception på Hovedbiblioteket

fredag 2. oktober kl. 16.00

Morten Søndergaard (& Jorge Luis Borges)

Lasse Krog Møller

Mathias Kokholm

Fredag d. 2. oktober holdes der kuffertreception på Hovedbiblioteket i Århus. Anledningen er den forestående poesifestival, publikationsmesse & udstilling Verbale Pupiller, som afholdes d. 22-25. Oktober i Århus Kunstbygning.

Kufferten indeholder en mængde tryksager, bøger og objekter, som i en eller anden grad udfordrer vores vante omgang med bogen, hvad enten vi taler om billedkunst eller litteratur. Sagerne er alle karakteristiske ved dels at antage en særlig form og dels ved at blive udgivet/distribueret af mindre forlag/tidsskrifter.

Forfatter Morten Søndergaard, billedkunstner Lasse Krog Møller og redaktør Mathias Kokholm vil i fællesskab samtale med hinanden og publikum om disse sager. De vil både tage udgangspunkt i den enkelte mærkværdige publikation og generelt tale om feltet for kunstpublikationer, tidsskrifter, bogobjekter og alternative litterære udgivelser, som i disse år vokser hastigt. Morten Søndergaard vil desuden læse op af egne tekster og enkelte af den argentinske forfatter Jorge Luis Borges, som knytter sig til bogen som fænomen, biblioteker, kufferter, arkiver og andre antikverede steder…

  • Comments(0)//blog.verbalepupiller.dk/#post102