Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

Rasmus Møbius

præsentation af koncerterPosted by Mads Mygind 21 Aug, 2007 10:53
Blog ImageRasmus Møbius har både som solokunstner, blandt andet med remixes hos tyske Thinner, og med soloalbummet Medicine Walk (Statler & Waldorf), og i samarbejde med andre kunstnere (Anders Christophersen (Aies) i projektet ”Melk” og Mads Gelting i ”Brus”) markeret sig som en yderst talentfuld musiker.

Med massevis af koncerter i ind- og udland har de dubbede toner givet genlyd og sikret ham anerkendelse og spilletid til diverse festivaler, heriblandt Roskilde Festival.

Med udgivelsen af solodebutalbummet Medicine Walk modtog Rasmus Møbius således adskillige roser af et samstemmigt positivt anmelderkorps. Et album, der er stramt komponeret og udflydende, elektronisk og rytmisk. Et stemningspræget album, der går lige ind.

Læs og hør mere om Rasmus Møbius og køb hans plade på:
http://www.myspace.com/rasmusmoebius

* Rasmus Møbius spiller lørdag d. 15. september til Verbale Pupiller.

  • Comments(0)//blog.verbalepupiller.dk/#post16