Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

Track72

præsentation af koncerterPosted by Mads Mygind 09 Sep, 2007 17:41
Blog Image

Tue Track hed han tidligere, nu går han under aliasset Track 72. Fælles for begge dæknavne (som Michelin) er en særdeles rapkyndig og dedikeret musiker. Hvad enten han indgår i den nu opløste danske rapgruppe Malk De Koijn, som bag- og formand i hiphopsammenskuddsgildet Nobody Beats The Beats, producerer for diverse forskellige rappere eller selv udgiver musik under det nyeste alias Track 72, er der garanti for en virkelig original hiphoplyd, altid med respekt for og henvisning til den gamle garde, traditionen bag og historien for rappen, der ligger til grund for det, der i dag laves.

De fleste kender ham fra tiden i Malk De Koijn, der da også med rette skabte de tre rappere Geolo G, Blæs Bukki og Tue Track et navn, der gav genlyd langt ud over de gængse hiphopkredse. Siden er der skrevet mange opgaver, og andre akademiske udredninger om særligt Malk De Koijns absurde, fiktive og fantasifyldte tekstunivers, der til stadighed inspirerer mange ”upcoming”-rappere. To albums var, hvad det blev til, men allerede i dag står de som klassikere inden for den danske rap.Blog ImageSenest har Track 72 udgivet sin debutplade Rockin´, en elektro/hiphoppende plade, der både brillerer med og uden vokal. Et både stemningsfyldt og direkte album, der med Track 72´s egne ord er en sammensmeltning af musikerens barndomsinspirationer og den nutidige lyd, han sætter pris på. Et sammensurium af dengang og nu, af Track 72 og hans forbilleder, af hiphop og electronica.

Udover den lyriske nerve i Tue Tracks tekster i Malk De Koijn har han også remixet og sat musik til Per Højholt-teksten ”Henry ind i landskabet”, som han på funkyelektronisk hiphopvis præsenterede på udgivelsen ”Tilbage til Turbo”. ”Der rockende turbo” hedder nummeret, og hvis ikke man synes, teksten gjorde det i forvejen, så får Tue Track i sandhed digtet til at rocke mere end Bandidos i sin rytmiske opbrudthed, og viser samtidig prøver på sit unikke talent inden for den musikalske komposition, om det så gælder egne vrøvletekster eller et Per Højholt-digt.

* DJ Track 72 spiller lørdag aften til Verbale Pupiller. ***Bemærk; som DJ ikke musiker Track72***

Hjemmeside og Myspace

  • Comments(0)//blog.verbalepupiller.dk/#post29