Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

*nr. 38 og alt_cph

de små forlags opslagstavlePosted by Mathias Kokholm 20 Sep, 2007 11:16
Blog ImageBlog ImageRedaktionen har til dette nummer kigget nærmere på Beboerbladet – en tidsskriftsgenre, der er næsten ligeså smal som forlaget * [asterisk]’s eget udgivelsesfelt.

Efter at have studeret, nærlæst og gransket forholdet mellem modernismens utopi og virkelighedens realitet, må redaktionen konstatere at fremtiden ikke er, hvad den har været.

Redaktion og bidragsydere: Lasse Krog Møller, Anders Visti, Lone Manicus og Tanja Nellemann Poulsen.

* Bunkebo Beboerblad var desuden forlaget * 's bidrag til Verbale Pupillers bogobjekt

Blog Image

I den kommende weekend (21-23. sep) vil forlaget * kunne træffes ved Space Poetry's stand på alt_cph, hvor også forlaget hurricane og diafrag deltager, samt nettidsskriftet for visuel poesi afsnitp. Ville ønske jeg kunne være der og deltage. Specielt visualiseringen af Monica Aasprongs Soldatmarkedet og i det hele taget afsnitp's ord i øjet - ny nordisk visuel poesi ville jeg meget gerne have set sat op på alt_cph.


*

På Verbale Pupiller havde forlaget * en udstilling/laboratorium, hvor to små hvide mus stod for produktion af tekst via en staveplade, webkamera og et sirligt computerprogram. De to små mus og jeg selv er nu flyttet ind i IM7 hvor * bor. Og det er vi alle tre meget fornøjet ved.

Blog Image

Foto af Anders Visti, der i samarbejde med kollegaen Lasse Krogh Møller havde lavet udstillingen.
  • Comments(0)//blog.verbalepupiller.dk/#post56