Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

RØD FINGER - af Hans E Madsen

de små forlags opslagstavlePosted by Mathias Kokholm 29 Dec, 2007 16:46

Galleri Image præsenterer udstillingen

”Rød finger” af Hans E Madsen - 5. – 27. januar 2008

I forbindelse med udstillingen udgives bogen ”Rød finger” på forlaget Space Poetry med forord af Rune Gade.
Blog ImageDet centrale motiv i Hans E Madsens nyeste udstilling ”Rød finger” er fotografens pegefinger. Ved at sætte sin pegefinger foran flashen bruger Hans E Madsen fingeren til at give motiverne et markant rødt skær.

I visse af motiverne optræder der reflekterende materialer, så den gennemlyste finger kan ses i billedet. Fotografierne sætter bogstaveligt talt fingeren på det gamle spørgsmål om kunstnerens aftryk i billedet, det personlige udtryk.

I ”Rød finger” filtreres verden igennem den passionerede kunstners temperament, igennem hans indre. Kunstnerens hjerteblod er indirekte til stede i alle billederne. Ved brugen af sit kamera og sin krop maler Hans E Madsen en verden af røde billeder.

*

Hans E Madsen (f. 1958) er uddannet fra Århus Kunstakademi (1977-81) og har desuden studeret ved Kunstakademiet Ljubljana, i Eks-Jugoslavien (1980-81). Han har bl.a. udstillet i USA, Holland, Italien, Island og Finland. Hans E Madsen har udgivet flere bøger, bl.a. ”Under Bordet” og ”68 Fotos.”Desuden er han også kendt fra sit samvirke i den legendariske kunstnergruppe, Solkorset, som arbejdede med rum-installationer og scenografier. Uanset om det er installationer eller fotografier Hans E Madsen arbejder med, er det de rumlige forhold, han er mest optaget af.


Fernisering og bogreception fredag den 4. januar 2008 kl. 16 - 18

Hans E Madsen vil være til stede ved ferniseringen.

Åbningstider: Tirsdag – søndag kl. 13-17

Galleri Image
Vestergade 29
8000 Århus C

* interview m. Hans E. Madsen på aarhus.nu
  • Comments(0)//blog.verbalepupiller.dk/#post75