Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

Invitation til PUBL.UP

de små forlags opslagstavlePosted by Mathias Kokholm 06 Mar, 2008 11:38


Blog Image
Kære alle.
Det er en fornøjelse igen at kunne invitere jer til Publ.Up. Denne gang for fjerde gang. Denne gang på en lidt anden måde. Og denne gang også i en lidt større skala.

Lørdag d. 29. marts kl. 12-18.
Kasernescenen,
Langelandsgade 139, bygn. 1585
8000 Århus C.

Publ.Up afholdes samtidigt med et seminar om Victor B. Andersens Maskinfabrik [nærmere program følger]. Vi håber at disse to arrangementer afholdt samme tid samme sted vil bringe gavn og fornøjelse til hinanden, og til publikum.

På kasernescenen har vi mere plads til rådighed end vi har haft de tidligere år i rum46. Det vil derfor være muligt for de enkelte forlag at brede sig (næsten) ubegrænset. Udover bordplads, vil det også være muligt at installere eller etablere sig med yderligere ’ting og sager’ eller ligefrem lave et arrangement af en art på standen.

Bogmessen er åben fra kl 12 – 18 og vi afslutter med fælles-spisning.
Vi håber meget at se jer alle, nye som tidligere deltagere. Arrangér evt. kollektiv transport af personer og bøger.
Ligesom de tidligere år modtager og håndterer vi gerne jeres ting, hvis det ikke er muligt for jer selv at komme til stede.

+ TO NYE TILTAG:
I foråret indleder vi arbejdet med det der på længere sigt vil blive en så omfattende, nøjeregnende og autoritativ registrant over publikationsfeltet, som det er muligt.
Den samlede registrant bliver tilgængelig via internettet, hvorfra man kan søge oplysninger om forskellige udgivelser.

Derfor vil vi gerne modtage oplysninger fra jer om det i har udgivet gennem tiden.
Hvad enten der er tale om tidsskrifter, bøger, udsolgte, nu bortkomne, ignorerede, fortrudte, 1 ex. oplag, ISBN-registrerede, pligtafleverede eller ej, vil vi gerne kunne implementere dem i vores registrant. Brug de vedhæftede skemaer og send dem retur.

Vi har ikke intentioner om at bygge en egentlig boghandel, men det forekommer naturligt, at sitets brugere kan bestille tilgængelige publikationer gennem registranten. Enten ved henvisning til jeres sider, eller gennem * [asterisk].

Vi planlægger også at lave en udstilling på Statsbiblioteket med kunstnerbøger. Til denne udstilling vil vi gerne modtage donationer, i form af enkelteksemplarer fra jer. Udstillingen blander nye samtidige udgivelser med ældre klassiske kunstnerbøger fra Statsbibliotekets samlinger.
Det er tanken at udstillingen senere udbygges, omforandres og vokser, og at den kan vises andre steder, og i andre sammenhænge.


Vi håber at se jer alle. Yderligere praktisk information tilflyder løbende.

De bedste hilsner. Publ.Up / * [asterisk] og Ark.  • Comments(0)//blog.verbalepupiller.dk/#post89