Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

Samarbejdspartnere

samarbejderPosted by Christoffer Ugilt Jensen 09 Sep, 2007 17:29

Studenterhus Århus
Verbale Pupiller kommer til at foregå i Studenterhus Århus, der har til huse i den gamle Toldbod ved havnen. Studenterhus Århus består af to dele, dels Vejerboden, hvor formiddags- og eftermiddagsarrangementerne vil finde sted, og dels Pakhuset, hvor koncerterne vil løbe af stablen. Studenterhus Århus stiller personale og udstyr til rådighed for Verbale Pupiller.

Aarhus.nu
Kunstportalen Aarhus.nu har stået for denne hjemmeside samt haft den som fast link på deres portal gennem de sidste par måneder. Desuden har de anvendt flere af de bidrag, der her er blevet postet, i deres nyhedsmails. Aarhus.nus profil inden for kunstverdenen er på mange måder den samme, som Verbale Pupiller har inden for litteraturen.

Testrup Højskole
Testrup Højskole har været så venlig at stille overnatningsmulighed til rådighed for en mængde af de mange forlagsfolk og forfattere, der vil blive præsenteret på Verbale Pupiller. Testrup Højskole beskæftiger sig i høj grad i det daglige selv med litteratur, da de har Danmarks mest velfungerende skrivelinje, der for mange har været et forstudie til forfatterskolen. Desuden har mange forfattere og litterater tilknytning til skolen. Fra Testrup Højskole er skrivelæren og Anblikforfatteren Mads Eslund repræsenteret på Verbale Pupiller.

Works Unltd.
T-shirten, der bliver trykt i forbindelse med Verbale Pupiller, er udarbejdet i samarbejde med Works Unltd., der også står for produktion af T-shirten samt salget af den efter arrangementet. Desuden en tak til Eli Lund, der har tilladt, at vi på T-shirten har trykt et digt af Johannes L. Madsen, og som også vil fungere som distributør af T-shirten efter Verbale Pupiller gennem sit nyligt opstartede forlag Kanji Dreams.

Geiger
Lyd+Litteratur-delen af Verbale Pupiller er udarbejdet i samarbejde med musiktidsskriftet Geiger samt pladeselskabet Geiger Records, der således er medarrangør af koncerterne fredag, lørdag og søndag aften. Dette samarbejde har ligget lige for, da Lips gennem de sidste seks år bl.a. har samarbejdet med netop Geiger om Lyd+Litteratur-festivalerne.

Desuden en stor tak til Nordisk Kulturfond, Kulturudviklingspuljen, Kunststyrelsen og FO-Århus.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.