Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

Tidsskriftet og forlaget *

præsentation af forlagPosted by Mathias Kokholm 12 Sep, 2007 01:05
Publikationen * [Asterisk]* er en publikation * udkommer som løsblad * udkommer i forskellige formater * udkommer med forskellige intervaller * er til at samle på * kan samles i et ringbind, eller * kan samles med en piberenser, eller * kan samles med noget andet. At købe * er en anderledes måde at erhverve et stykke kunst på. * er ikke ret dyrt, for det koster som regel 10 kr. og * er et eksklusivt samlerobjekt, hvis man har lyst til det, for * udkommer i et ret lille oplag, og * må siges at være ret billigt og man får ret meget for pengene. Og hvis man køber alle udgaver af * og følger med i * fra starten - og alle udgaver af * kan stadig købes - så får man et både sjovt og stadigt voksende værk til sin bogreol, eller hvor man nu vil gøre af sit *.

Blog Image
bøger fra Forlaget * [Asterisk]

Forlaget * udgiver også en række selvstændige bogværker.

Forlagets udgivelser er repræsenteret følgende steder; Rum46 - Århus, Splab - Århus, Århus Kunstbygning, Kunstforeningen Gl. Strand - København, Kopenhagenshop, Museet for Samtidskunst - Roskilde, Appendiks - København.

Forlaget * har været repræsenteret på følgende festivaler og messer: Centre d'art- Santa Monica, tidsskriftmesse på Overgaden – institut f. Samtidskunst.
Desuden stod forlaget bag ”Publ.up” og "Publ.up 2" - basar for kunst- og værkbaserede publikationer, tidsskrifter og bøger i rum46, Århus.


Blog Image* To af forlaget og tidsskriftet * redaktører - billedkunstner Anders Visti og Lasse Krogh Møller - bidrager med en udstilling, som ovenstående er en annonce for.

- mere tekst vil følge om forlaget/tidsskriftet og udstillingen

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.