Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

L/M XVI

omtalerPosted by Martin Johs. Møller 16 Sep, 2007 18:37
Forskellige uforudsigelige tekniske komplikationer har været medvirkende til den sørgelige omstændighed, at der hidtil ikke er blevet uploadet tilstrækkeligt med oplæsninger fra Verbale Pupillers kvindelige optrædende, men nu er der kommet lidt mere, i lydlig form af Mette Moestrup og Anna Hallberg. Check playeren på martinjm.blogspot.com, hvor man desuden kan høre tyske Volker Sielaff og festivalens sidste to oplæsere, Morten Søkilde og Knud Steffen Nielsen. Men så bliver godteposen også bundet for denne gang.

(bemærk at billederne bliver lidt større, hvis du klikker på dem)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stefan 16 Sep, 2007 21:37

Jeg har postet en kommentar til jeres fantastiske festival på min blog. Tillykke med et fint arrangement, håber at vi ses til næste år.

kh.
Stefan K