Verbale Pupiller v. 2.0.09

Verbale Pupiller v. 2.0.09

- Biennale for ny poesi & publikationsmesse for småforlag

Verbale Pupiller 2009 arrangeres af Litteraturen på Scenen & forlaget (asterisk).

Verbale Pupiller blev afholdt første gang i efteråret 2007. Anden omgang afholdes d. 22-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres således omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert mm. Endvidere udgives en 360 siders katalogbog.

Verbale Pupiller er en publikationsmesse, en poesifestival og en udstilling på en og samme tid. Således præsenteres det hele i et totalrum for kunst, litteratur, kritik og formidling, hvor samtalen omkring tingene har flere koordinater at pejle efter.

For yderligere information kontakt festivalinspektør Mathias Kokholm.: kokholmmathias@gmail.com / (+45) 22 95 54 25 eller arrangement og programansvarlig Mads Mygind.: madslmygind@gmail.com & Christoffer Ugilt Jensen.: christofferugilt@gmail.com.

Sophie Pucill / diafrag art & publishing på Galleri Westphall

de små forlags opslagstavlePosted by Mathias Kokholm 25 Sep, 2007 22:01
Billedkunstner/forfatter og kvinden bag det mange facetterede forlag og kunstneriske sted diafrag Sophie Pucill udstiller for tiden på det nystartede Galleri Westphall på Østerbro - Kbh.

Sophie Pucill udstiller malerier og blæktegninger, hvis streg og omdrejningspunkt ligger i klar forlængelse af den praksis der arbejdes med i hendes taktile artistbooks produktion. Tegnet, kommunikation, tilstedeværelse i sprog og rum er kendetegn der ikke fornægter sig på billedsiden, hvor specielt solsorten optræder og afsender.

Blog ImageDer kommer mere tekst om Sophie Pucill, diafrag og muligvis udstillingen, hvis jeg når forbi i en nær fremtid. Men ind til da kig forbi:

Galleri Westphall
Jagtvej 207, 2100 Kbh Ø

&

diafrags hjemmeside hvor man kan se et udvalg af de udstillede værker.

*diafrag deltog i bogmessen. Sophie Pucill og Louise Rosengreen, som har udgivet et lille hæfte med titlen Money money money på forlaget, læste op.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.